CSU ”Dunărea de Jos” continuă proiectul cu studenți și în Liga a III-a

347
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După două sezoane în care a activat în primul eșalon județean, Liga a IV-a, Clubul Sportiv al Universității ”Dunărea de Jos” din Galați a promovat în Liga a III-a, cu un lot de jucători format din studenți ai universității gălățene.

La fel ca în cele două sezoane în care a evoluat în competițiile organizate de AJF Galați și în campionatul celui de al treilea eșalon lotul formației gălățene va fi format din studenți ai instituției de învățământ superior.

”Mergem în continuare, și în Liga a III-a, pe proiectul nostru de studenți. Ne bazăm în marea majoritate pe jucătorii cu care am promovat, vrem să le oferim o șansă pentru că sunt tineri, au calitate. Din echipa de sezonul trecut au plecat trei jucători, tocmai pentru că au terminat programele de studii, licență sau master, la noi la Universitate”, ne-a spus antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu.

Fotbal pe perioada studenției. Luni 15 iulie, încep înscrierile la Facultatea de Educație Fizică și Sport

Lotul formației gălățene, pentru sezonul de Liga a III-a ce va debuta la finalul lunii august, poate fi completat cu studenții nou admiși la facultate. Luni, 15 iulie, la Facultatea de Educație Fizică și Sport vor începe înscrierile pentru anul universitar 2019-2020.

Vrem să oferim o șansă tinerilor gălățeni, pentru asta am înființat echipa. Era un decalaj, dacă pot să spun așa, între cei care terminau junioratul și rămâneau fără echipă. Acum au posibilitatea să se înscrie la facultate, le oferim posibilitatea de a juca fotbal pe perioada studiilor universitare. Îi așteptăm în număr cât mai mare să se înscrie, pentru că de luni, 15 iulie, încep înscrierile la noi la Facultatea de Educație Fizică și Sport. Pe lângă faptul că vor studia le oferim șansa de a juca fotbal pe perioada studenției. Galațiul are tineri foarte buni, avem foarte multe centre de copii și juniori și noi le oferim posibilitatea să joace și pe perioada studenției”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal