CSU ”Dunărea de Jos” s-a înscris în Liga a III-a

285
CSU ”Dunărea de Jos” - câștigătoarea fazei județene a Cupei României

Formația universitară a depus către Federația Română de Fotbal garanția financiară pentru participarea în Liga a III-a

Promovată în Liga a III-a la finalul sezonului trecut formația gălățeană de fotbal CSU ”Dunărea de Jos” a depus documentele aferente înscrierii în campionat către FRF. ”Ne-am înscris în campionatul Ligii a III-a. Documentele necesare înscrierii au fost trimise Federației Române de Fotbal de către clubul nostru”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu, antrenorul formației studențești.

Începând din acest sezon cluburile din Liga a III-a au obligația să depună către FRF o garanție financiară în valoare de 20.000 de lei. Conform profesorului Cătălin Savu clubul gălățean a depus către FRF garanția necesară participării. ”Ordinul de plată cu garanția financiară necesară participării în Liga a III-a a fost trimis de clubul nostru către Federația Română de Fotbal”, a completat profesorul Savu.

Altfel, formația gălățeană continuă pregătirile pentru sezonul de debut în Liga a III-a. Antrenamentele se desfășoară în fiecare zi pe stadionul Portul Roșu și Dunărea. Lotul studenților urmează să fie completat cu jucători în perioada următoare.

Alex Lungeanu
Alex Lungeanu
Alex Lungeanu
Alex Lungeanu