Foresta Șendreni are doi jucători cu peste 2000 de minute jucate în sezonul recent încheiat de Liga a V-a

382

Ocupanta locului cinci din al doilea eșalon județean, Liga a V-a, Foresta Șendreni, are doi jucători cu peste 2000 de minute jucate în sezonul recent încheiat din Liga a V-a, al doilea eșalon județean.

George Cătălin Necula, cu 2070 de minute petrecute pe teren, este cel mai utilizat jucător din Liga a V-a. Necula a fost integralist în toate cele 24 de jocuri disputate de Foresta Șendreni în campionatul recent încheiat de Liga a V-a. În clasamentul jucătorilor cu cele mai multe minute jucate în Liga a V-a, 2018-2019, George Cătălin Necula este urmat de un coechipier de la Foresta Șendreni, Iulian Vițel cu 2051 minute jucate. Sportivul de 30 de ani a jucat în toate cele 24 de meciuri ale sezonului, dar în jocul din etapa a 25-a, penultima, de pe teren propriu cu Unirea Hanu Conachi a fost schimbat în minutul 71.

Un singur jucător, Ionuț Lupu, a mai acumulat peste 2000 de minute jucate în sezonul recent încheiat de Liga a V-a. Ionuț Lupu, Avântul Matca, a încheiat campionatul pe locul trei într-un clasament al prezențelor pe teren cu 2016 minute jucate. Două jocuri, cu Avântul Valea Mărului și Zorile Grivița nu au fost încheiat pe teren de Ionuț Lupu, în cele două meciuri Lupu a jucat câte 46 sau 85 de minute, iar în etapa a 21-a, joc pe teren propriu cu Flacăra Pechea, jucătorul echipei din Matca nu a fost pe foaia de joc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal