Gălățeanul Bogdan Dima este vicecampion național la minifotbal

376
Foto: Facebook/Federația Română de Minifotbal

După ce a participat cu Ajax Dulcisimo la turneul final al Campionatului Național de minifotbal, unde a terminat în primele opt din țară, căpitanul celor de la Ajax Dulcisimo, Bogdan Dima, s-a alăturat ieșenilor de la Mary Tour și a participat la turneul final al Campionatului Național de minifotbal old-boys.

Turneul s-a disputat la Drobeta Turnu Severin, între 12 și 14 iulie, iar formația lui Bogdan Dima a jucat finala competiției, cu cei de la Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, finală pierdută de gruparea ieșeană cu scorul 1-8.

Gălățeanul Bogdan Dima s-a remarcat în tricoul formației ieșene la turneul de la Drobeta Turnu Severin, iar la final organizatorii, Federația Română de Minifotbal, i-au oferit titlul de cel mai bun jucător al turneului.

Bogdan Dima este performer în a treia disciplină sportivă. După ce a jucat mai multe sezoane în Liga Națională de Hochei cu cei de la Dunărea, a trecut la futsal, unde a devenit vicecampion al României și a jucat în finala Cupei României cu cei de la United Galați, iar de câțiva ani participă la turneele finale de Campionat Național la minifotbal cu Ajax Dulcisimo.

Alex Lungeanu
Alex Lungeanu
Alex Lungeanu
Alex Lungeanu