”Grig” golgheter și în Campionatul de Minifotbal Galați

203

Golgheterul din primul eșalon județean, Liga a IV-a, Adrian Grigoraș, (CSU ”Dunărea de Jos”), a câștigat titlul de cel mai bun marcator și în Campionatul de Minifotbal Galați.

La minifotbal ”Grig” evoluează pentru echipa Alex 2014, iar în sezonul recent încheiat a marcat aproape o sută de goluri, 94, în campionatul pe teren redus, reușite cu care a câștigat titlul de golgheter și la minifotbal.

În clasamentul golgheterilor de la minifotbal ”Grig” este urmat de Florin Lăutaru cu 62 de goluri. La teren redus Florin Lăutaru evoluează pentru Real, în timp ce în Liga a IV-a joacă pentru cei de la Unirea Braniștea. Adrian Anastasie, M16 la minifotbal, Zimbrul Slobozia Conachi în Liga a IV-a, a terminat pe locul trei în clasamentul golgheterilor la minifotbal cu 61 de goluri, urmat la doar un gol de George Stoian, Viitorul.

Viceliderul clasamentului golgheterilor din LIga a IV-a, Constantin ”Boboc” Spânache, a terminat pe locul 5 în clasamentul golgheterilor de la minifotbal cu 52 de goluri. La teren redus ”Boboc” a jucat pentru campioana Ajax Dulcisimo, în timp ce în Liga a IV-a Spânache a jucat pentru vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi.

”Boboc” este urmat în clasamentul marcatorilor de la minifotbal de Iulian Năpârlică, (Ajax Dulcisimo și Zimbrul Slobozia Conachi), cu 41 de goluri și Nicu Bălan, M16.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal