Iulian Oprea, despre sezonul în Liga a IV-a cu Quantum: ”Cu puțină concentrare, pe final de campionat, ne-a fi putut îndeplini obiectivul”

253
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Gălățenii de la Quantum au încheiat cu brio încă un sezon în primul eșalon județean, Liga a IV-a. Despre evoluția echipei în ediția recent încheiată de Liga a IV-a, condițiile în care se joacă în primul eșalon județean sau parcursul echipei de juniori am vorbit cu președintele clubului, Iulian Oprea.

Legat de sezonul recent Iulian Oprea ne-a declarat: ”Pot spune că la seniori, cu puțină concentrare pe final, am fi putut atinge obiectivul adică clasarea pe locurile 4-5! Am avut lotul destul de decimat de accidentări în ultimele etape, în meciurile din deplasare cu Toflea și Tulucești, unde probabil cu lotul întreg am fi putut obține puncte”.

Despre cele mai bun meci al echipei sau cel mai greu joc Iulian Oprea ne-a spus: ”De departe cel mai bun meci din acest sezon, sau cele mai bune 15 minute, au fost minutele de final din meciul de acasă cu Unirea Braniștea când am întors de la 1-3 și am câștigat cu 4-3, probabil cea mai spectaculoasă revenire din istoria clubului! Cele mai grele meciuri e clar ca au fost împotriva Universității – o echipa mult mai solida și mai puternică fizic decât anul trecut, dar nici Zimbrul Slobozia Conachi nu a fost mai prejos având în vedere că ambele meciuri cu ei le am disputat pe sintetic, ei având în lot multi jucători tehnici ne-a fost destul de greu. Cu siguranță au fost și decepții, dar și remarcați despre care nu aș vrea să vorbesc aici, ci în vestiar, dar per total eu am fost mulțumit de atitudinea băieților”.

În legătură cu condițiile de joc din primul eșalon județean sau arbitrajele de la acest nivel Iulian Oprea spune: ”Pentru noi condițiile de joc din Liga a IV-a sunt destul de bune, mai ales pe teren propriu desfășurându-ne activitatea pe stadionul Siderurgistul, mulțumită Primăriei Galați, iar anul acesta, cu câteva excepții, nici terenurile din deplasare nu au fost de speriat. Arbitrajele au fost destul de bune chiar dacă au mai fost și greșeli pro și contra cu excepția unui meci în deplasare unde nici acum nu îmi pot da seama ce au pațit arbitrii, dar meciul fiind pierdut de noi nu dau mai multe detalii că se interpretează ca și o scuză. Oricum, după părerea mea, echipa Quantum nu a pierdut niciun meci din cauza arbitrajului, cu excepția celui de mai sus, per total arbitrajul din liga a patra este la nivel cel puțin egal cu fotbalul practicat sau chiar mai sus.”

Președintele celor de la Quantum ne-a mai spus că echipa de juniori a clubului a terminat sezonul în Liga a IV-a U19 în obiectivul stabilit la începutul sezonului. ”Cât despre echipa de juniori, antrenata de Claudiu Pădurariu, (portarul echipei de seniori), eu spun că a fost o generație la fel de bună ca și cea de acum patru ani când am fost campioni, dar datorita nivelului mult mai ridicat al celorlalte echipe și faptului ca lotul s-a format după primele 6-7 etape, am terminat campionatul pe locul 4, în obiectiv de altfel”, a încheiat Iulian Oprea.

Seniorii de la Quantum au încheiat sezonul 2018-2019 pe locul șase în Liga a IV-a cu 40 de puncte, 13 victorii, o remiză, 12 înfrângeri, golaveraj 57-61. Cel mai bun marcator al seniorilor de la Quantum a fost Petrică Stase, 15 goluri, locul șase în clasamentul general al marcatorilor din Liga a IV-a. Echipa de juniori a terminat sezonul pe locul patru cu 49 de puncte, 15 victorii, patru remize, șapte înfrângeri, golaveraj 92-42.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal