Lipsa finanțării face ca Oțelul să piardă jucători!

563
Foto: www.ascotelul.ro

Lipa accesării fondurilor de la autoritățile locale face ce gruparea gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul să piardă din jucători. Astfel, față de lotul care s-a prezentat la primele antrenamente ale sezonului portarii Andrei Udeanu și Adelin Iliescu au părăsit lotul pregătit de Alexandru Ciobanu și își caută noi angajamente, dar dacă nu vor concretiza se vor întoarce la formația gălățeană.

Fundașul Alexandru David nu s-a prezentat la antrenamentele echipei și nu va mai face parte din planurile clubului, la fel și Ionuț Codreanu jucător aflat la final de contract. Alți doi jucători, Bogdan Crihană și Ionuț Chiriac, au refuzat propunerile clubului Oțelul, au părăsit lotul și cel mai probabil se vor alătura celor de la Sporting Liești, respectiv CSU Dunărea de Jos. De altfel, Chiriac a și jucat, în amicalul de la Ianca, pentru studenți.

Cinci dintre jucătorii de sezonul trecut: Cătălin Iorga, Călin Cristea, Cosmin Neagu, Andrei Antohi și Alexandru Vlasie și-au înaintat memorii la FRF, ”în ciuda faptului că finanțarea a lipsit în acest an, iar fondurile obținute au fost redirecționate în tur pentru a asigura prezenta echipelor de seniori în competiții, în caz contrar clubul riscând sancțiuni sau chiar excluderea”, se arată în comunicatul clubului Oțelul.

Și fostul manager al clubului Vali Ștefan a solicitat plata unei sume de bani, 70.000 de lei (700 de milioane de lei vechi), ”deși clubul nu a fost finanțat, iar această sarcină era de datoria funcției pe care o ocupa la momentul respectiv”, conform SC Oțelul.

Cu toată lipsa finanțării de la autoritățile locale clubul Oțelul a achitat garanția financiară necesară înscrierii în Liga III-a, în valoare de 20.000 de lei, și a achitat restanțele către FRF sume strânse din cartonașe, suspendări în valoare de 10.000 lei, iar la începutul pregătirilor au fost achitate două salarii restante către jucători.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal