Oțelul își conturează lotul pentru noul sezon

607
Foto: Facebook/SC Oțelul

Gruparea gălățeană de Liga a III-a își conturează lotul cu care va aborda ediția 2019-2020 al celui de al treilea eșalon. În acest sens în cursul acestei săptămâni opt dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut la Oțelul și-au prelungit angajamentele cu formația gălățeană: Ionuț Puțanu, Mihai Manău, Cosmin Stoian, Costin Ghiocel, Andrei Munteanu, Andrei Bordieanu, Robert Țicămucă și Marius Matei.

În cazul ultimului este vorba de o revenire în tricoul roș-alb-albaștrilor, după ce pe parcursul sezonului trecut atacantul gălățean a plecat de la Oțelul. Alți doi atacanți, George Cîrjan și Alexandru Avram, vor face parte din lotul Oțelului pentru sezonul ce va debuta la finalul lunii august, dar momentan sunt în faza de recuperare după accidentările suferite.

Antrenorul Alexandru Ciobanu, revenit și el pe banca formației gălățene în acest sezon, are la dispoziție în acest moment un lot format din 21+2 jucători format din: portarii Gabriel Ursu și Sebastian Viorică, fundașii Tudor Scarlat, Vlad Moglan, Ionuț Puțanu, Costin Ghiocel, Eduard Drăgan, Alexandru Nemțanu, mijlocașii Andrei Bordieanu, Alexandru Alecu, Laurențiu Neamțu, Aurelian Goga, Ștefan Farcaș, Bogdan Zărnescu, Mădălin Grădinaru, Cosmin Stoian, Mihai Manău, Cosmin Ștefan Partenie, atacanții Marius Matei, Andrei Munteanu, Robert Țicămucă, dar și George Cîrjan și Alexandru Avram, ambii aflați în recuperare.

Lotul cu care Oțelul va aborda noul sezon de Liga a III-a este format în proporție de 50% din juniori jucători promovați de la Centrul de Copii și Juniori al clubului. În sezonul ce va debuta la 24 august, obiectivul Oțelului este formarea și pregătirea unei echipe alcătuită din jucători promovați de la Centrului de Copii și Juniori, alături de jucătorii gălățeni care au activat și în sezonul precedent pentru culorile roș-alb-albastre.

La finalul lunii, miercuri, 31 iulie, SC Oțelul va juca primul meci de pregătire la Focșani cu cei de la CSM. Primul meci oficial al sezonului este programat pentru 14 august, în turul doi al Cupei Românie cu un adversar ce urmează să fie stabilit de FRF.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal