Studenții au revenit la pregătiri

443

Nou promovata în Liga a III-a CSU ”Dunărea de Jos” a reluat pregătirile pentru noul sezon competițional. Profesorul Cătălin Savu și secundul Gheorghiță Popa au avut la primul antrenament al sezonului 22 de jucători.

De la prima ședință de pregătire nu a lipsit titratul portar cu meciuri în liga secundă Bogdan Olaru, mintea limpede de la centrul terenului Daniel Lovin sau golgheterul Adrian Grigoraș. Reunirea formației studențești s-a produs fără noutăți, achizițiile urmând să fie anunțate în perioada următoare. ”Deocamdată nu avem noutăți, suntem în discuții cu diverși jucători, atât pentru juniori cât și pentru seniori, urmează să vedem când se vor finaliza. Ne-am cristalizat ideea pe ce posturi avem nevoie, să vedem cum se vor finaliza tratativele”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

Pentru formația studențească nu vor juca din sezonul viitor trei jucători care au obținut promovarea în liga a treia: ”Ne-au părăsit trei jucători, trei studenți, tocmai pentru că au terminat programele de studii de licență sau de master. Toți trei jucători importanți, Daniel Morogan, fundașul central, s-a întors acasă la Râmnicu Sărat, după ce a terminat masterul, probabil va juca acolo, din ce am înțeles azi nu ar fi exclus să plece în străinătate să joace acolo, Alexandru Stancu, fundașul dreapta, a terminat licența și va pleca în străinătate, și Robert Ciurea, mijlocașul central, a plecat la Brașov după prietena lui, după ce a terminat programul de licență la noi la Universitate. Sunt trei pierderi importante, dar sperăm să aducem pe acele posturi jucători la fel de buni sau juniori care să poată să crească”, ne-a declarat profesorul Cătălin Savu despre plecările de la CSU.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal