Studenții, primul transfer pentru Liga a III-a

798
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU ”Dunărea de Jos”, echipă nou promovată în Liga a III-a a realizat primul transfer pentru viitoarea ediție de campionat. Conform profesorului Cătălin Savu, antrenorul studenților, Marius Manea va juca pentru formația gălățeană în campionatul Ligii a III-a.

Marius Manea, 22 de ani, evoluează în centrul defensivei, fundaș central de picior stâng, iar sezonul trecut a jucat pentru Sporting Liești, în Liga a III-a. Noul component al studenților și-a făcut junioratul la Oțelul club pentru care a jucat în Liga a III-a cu echipa satelit, Oțelul II.

Altfel, pentru formația gălățeană se apropie meciurile de pregătire, la 25 iulie, studenții au programat primul test al verii cu cei de la Viitorul Ianca, Brăila, nou promovată în Liga a III-a. Miercuri, 31 iulie, formația pregătită de profesorul Cătălin Savu va juca primul meci oficial al sezonului, în primul tur național din Cupa României, cu un adversar ce urmează să fie stabilit de FRF.

În debutul lunii august, sâmbătă, 3 august, studenții vor juca cu Victoria Traian grupare ce activează în Liga a IV-a Brăila și care își propune revenirea în Liga a III-a, urmând ca la 7 și 10 august, să joace o dublă contra celor de la CSM Focșani, Liga a III-a, formație ce și-a anunțat intențiile de promovare în liga secundă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal