Amical maraton pentru studenți cu CSM Focșani

377
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU Dunărea de Jos, gruparea gălățeană ce activează în eșalonul trei, a jucat miercuri un meci amical maraton cu CSM Focșani. Pentru că cele două echipe au fost împerecheate de FRF să se întâlnească în turul doi al Cupei cele două echipe au decis să joace un singur meci, cu câte trei reprize de 40 de minute, în locul celor două jocuri de verificare programate inițial.

Amicalul maraton a fost câștigat de formația vrânceană cu scorul 2-1. După prima repriză scorul a fost 1-0 pentru vrânceni, CSM Focșani a marcat din lovitură de pedeapsă. Studenții au egalat în treimea secundă, gol marcat de Gheorghiță Țuiu, iar formația din Focșani a câștigat ultima treime cu scorul 1-0.

Legat de jocul cu formația vrânceană antrenorul studenților, Cătălin Savu, ne-a spus: ”Am întâlnit o echipă puternică, omogenă, cu un buget de 400 de mii de euro până în iarnă. Noi avem un buget de 1.500 de euro! În afara echipei din Focșani, în serie mai avem alte câteva echipe cu bugete mari, Aerostar Bacău și Foresta Suceava. Sunt mulțumit de cum au arătat jocul echipei, noi am început lucrul cu mingea de câteva zile, nu am avut parte de un cantonament, nici nu am avut timp, având în vedere că am terminat destul de târziu meciurile de promovare în Liga a III-a. Nivelul de joc al echipei de până acum mă mulțumește, sunt premize ca la final să ne îndeplinim obiectivul, să fim deasupra liniei”, ne-a spus Cătălin Savu.

Echipa de start a studenților în meciul cu formația din Focșani a fost: Olaru – Iancu, Morogan, Manea, Bădilaș, Țuiu, Lovin, Chiriac, Blănaru, Grigoraș, Mațoianu.

Următorul joc al studenților va fi miercuri, 14 august, în turul doi al Cupei României, tot cu cei de la CSM Focșani. Meciul se va disputa în organizarea clubului universitar, la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal