Campanie intensă de transferuri la CSU Belor

98

CSU Belor, formația gălățeană ce activează în prima ligă feminină de volei, a perfectat cel de la nouălea transfer al verii, Adina Maria Roșca. Ultima achiziție a formației gălățene este în vârstă de 23 de ani, 1.78 metri, și poate evolua pe două posturi: universal și extremă.

Ultima echipă pentru care a jucat Adina Maria Roșca a fost Știința Bacău, iar în precedentele sezoane a jucat pentru CSM Târgoviște și CSM București, cu formația bucureșteană Adina Maria Roșca a câștigat Cupa Challenge.

Sezonul 2019-2020 al Diviziei A1 va fi abordat de formația gălățeană cu un lot schimbat aproape total. Din echipa de sezonul trecut la CSU Belor vor mai juca gălățencele Ana Maria Berdilă și Violeta Stan. Cele nouă transferuri din această perioadă sunt: Maria Jose Corral Bouza (Spania), Ivana Radonjici (Serbia), Laura Simonia (Georgia), Arijana Oki Okuka (Bosnia și Herțegovina), Borislava Saykova (Bulgaria), dar și româncele: Andreea Ispas, Daniela Lupescu, Ana Marisa Radu, Adina Maria Roșca. Echipa gălățeană va fi pregătită de Paul Bogdan în noua ediție de campionat.

Altfel, CSU Belor se află în cantonament la Cheile Grădiștei până la 23 august. Startul în noua ediție de campionat este programat pentru 5 octombrie, iar formația gălățeană va juca pe terenul celor de la CSM Lugoj. Și în etapa a II-a, 12 octombrie, CSU Belor va juca în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal