Cătălin Savu, despre debutul în L3: ”Un rezultat bun, cu o echipa foarte arțăgoasă”

302
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

La finalul meciul de debut în Liga a III-a Cătălin Savu, antrenorul de la CSU Dunărea de Jos s-a declarat mulțumit cu remiza din jocul cu cei de la KSE Târgu Secuiesc, subliniind jocul dur al adversarilor, studenții au terminat meciul cu doi jucători accidentați, Chiriac și Grigoraș au fost nu au mai putut continua jocul și au fost înlocuiți.

Categoric se putea mai mult decât acest egal 0-0. În prima repriză am avut ocazia mai clară, pe final am avut câteva ocazii, dar în același timp trebuie să recunoaștem că puteam să și pierdem. Au avut trei ocazii succesive, am avut un moment de cădere.

Știam că va fi un meci greu, impactul cu Liga a III-a normal a fost puternic noi avem același lot cu care am promovat de la Liga a IV-a, cu excepția a doi jucători, ne-au mai venit și trei juniori, avem și doi jucători de bază accidentați, iar asta și-a pus amprenta pe jocul nostru.

Una peste alta este un rezultat bun, cu o echipa foarte arțăgoasă, au jucat la limita regulamentului, poate și din cauza lejerității arbitrului. Din punctul meu de vedere este inadmisibil ca la un meci acasă să ai doi jucători accidentați. Suntem mulțumiți, este un punct obținut cu o echipă bună și experimentată din serie”, a spus Cătălin Savu.

După remiza, scor 0-0, cu KSE Târgu Secuiesc pentru CSU Dunărea de Jos urmează derby-ul municipal cu SC Oțelul, sâmbătă, 31 august, de la ora 18.00, pe stadionul Oțelul.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal