Cătălin Savu după Supercupă: Sunt mulțumit că am scăpat cu un singur jucător accidentat!

369
Foto: Facebook/AJF Galați
Foto: Facebook/AJF Galați

CSU Dunărea de Jos a câștigat Supercupa județului după ce a învins în meciul de la Tulucești câștigătoarea de sezonul trecut, Zimbrul Slobozia Conachi. Jocul cu echipa din Slobozia Conachi a fost ultimul test al studenților înaintea debutului în Liga a III-a așa că antrenorul studenților, Cătălin Savu, a folosit mai mulți jucători U23, fotbaliști cu care formația gălățeană este obligată să joace în Liga a III-a.

”Am început meciul cu cinci juniori. S-a văzut că și aceștia dacă sunt pregătiți fizic și tactic pot face față la un nivel mai ridicat. Noi am deschis scorul, prin Mădălin Mațoianu, ei au egalat. În afară de asta noi am mai avut trei sau patru ocazii clare de gol, în timp ce ei doar una.

În repriza a doua am jucat cu patru juniori, dar au intrat și jucători cu mai multe meciuri jucate, noi trebuie să ne pregătim pentru meciul din prima etapă a Ligii a III-a, iar diferența s-a văzut pe tabelă”, ne-a spus Cătălin Savu.

După meciul cu formația din Slobozia Conachi tehnicianul studenților s-a declarat nemulțumit de jocul dur al echipei din Slobozia Conachi, în special în repriza a II-a.

Sunt mulțumit că după jocul de azi am scăpat cu un singur jucător accidentat. La cât de dur au jucat în partea a doua riscam să ne accidentăm, iar noi avem un lot restrâns numeric, nu ne permitem un lot cu foarte mulți jucători.

Jocul din Supercupă a fost primul meci în care din postura de antrenor am fost sancționat cu cartonaș galben. În timpul meciului mi se pare normal să protestez când duritățile nu sunt sancționate”, ne-a spus Cătălin Savu, antrenorul studenților. Octavian Moise a fost studentul care a părăsit terenul accidentat, în minutul 60, locul său în defensiva gălățeană fiind luat de Daniel Morogan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal