CSM Galați și-a aflat programul din sezonul de revenire în Liga Națională

258

Echipa de handbal de la CSM Galați și-a aflat adversarele și programul după care va juca în sezonul de revenire în prima ligă. Formația gălățeană a fost repartizată de Federația de Handbal în seria I din Divizia A alături de alte trei foste prim divizionare: Știința Bacău, HCF Piatra Neamț și CSM Roman, și o echipă satelit a unei echipe de prim eșalon, Dunărea Brăila 2.

Sezonul Diviziei A va debuta la 7 septembrie, iar CSM Galați va juca în prima etapă pe teren propriu cu HCF Piatra Neamț. În etapa a II-a, 14 septembrie, formația gălățeană are programat joc pe terenul celor de la CSM Roman, în etapa cu numărul trei CSM Galați joacă pe teren propriu cu Știința Bacău, 21 septembrie, iar turul I va fi încheiat de formația gălățeană cu un joc pe terenul echipei satelit de la Dunărea Brăila, 5 octombrie.

În ultima etapă din turul I, 12 octombrie, CSM Galați stă din cauza numărului impar de echipe din serie. În Divizia A se joace două tururi și două returui. La finalul celor două tururi și două retururi primele două clasate vor juca la turneul semifinal de promovare în Liga Națională. Returul I va debuta la 19 octombrie și se va termina la 23 noiembrie.

Altfel, formația gălățeană a păstrat cea mai mare parte a lotului cu care a evoluat sezonul trecut în Liga Națională, Daciana Balaban, Cătălina Cioaric, Cristina Marcu, Alla Şeiko, Tamara Bokarici, Lăcrămioara Cîlici, Cristina Clisu şi Cristina Andriţa, Emilia Anghel, Roxana Caragea, dar au și fost realizate trei transferuri: Cristina Gheorghe, Abigail Vălean și Ana Maria Micu. Din lot nu vor lipsi junioarele: Ana Maria Gogu, Raluca Tănasă, Alexia Trofin, Andreea Prescură, Mălina Bichir, Cosmina Țîgîră și Alda Duda. Antrenorul formației gălățene va fi, în continuare, Alexandrina Soare.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal