CSU Belor a perfectat opt transferuri pentru noua ediție de campionat

149

Echipa feminină de volei CSU Belor și-a completat lotul cu care va aborda viitoarea ediție a Diviziei A1 alte două jucătoare, transferurile cu numărul șapte și opt.

Cel de al șaptelea transfer din această perioadă precompetițională al formației gălățene este bosniaca Arijana Oki Okuka, 1.90m, sportivă ce evoluează pe postul centru. Bosniaca de 25 de ani a jucat sezonul trecut în campionatul Franței, la Stella Callais, iar în perioada 2011-2017 a jucat pentru echipa națională a Bosniei.

Achiziția cu numărul opt de la CSU Belor este Borislava Saykova (foto). Bulgăroaica de 19 de ani, 1.87m, evoluează pe postul centru și este componentă a echipei naționale a Bulgariei sub 20 de ani. Sezonul trecut a evoluat în Bulgaria, la CSKA Sofia, club la care a activat în perioada 2016-2019.

Celelalte șase achiziții de la CSU Belor din această perioada precompetițională sunt: Maria Jose Corral Bouza (Spania), Ivana Radonjici (Serbia), Laura Simonia (Georgia), Andreea Ispas, Daniela Lupescu și Ana Marisa Radu.

Altfel, CSU Belor a reluat antrenamentele de la începutul săptămânii, iar în zilele următoare formația gălățeană va pleca în cantonament la Cheile Grădiștei. Startul în noua ediție de campionat este programat pentru 5 octombrie, iar formația gălățeană va juca pe terenul celor de la CSM Lugoj. Și în etapa a II-a, 12 octombrie, CSU Belor va juca în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal