CSU Dunărea de Jos își omologhează stadionul pentru L3. Săptămână cu două jocuri pentru studenți

355

Înaintea jocului din turul doi, faza națională, din Cupa României, nou promovata în Liga a III-a CSU Dunărea de Jos își va omologa stadionul pe care va disputa meciurile de pe teren propriu în L3.

”Luni sau marți o comisie de la Federația Română de Fotbal va inspecta cele două stadioane pe care dorim să le omologăm în vederea disputării meciurilor de pe teren propriu din Liga a III-a. Avem două variante, ori pe stadionul Dunărea, ori pe Portul Roșu, să vedem ce va spune Comisia de omologare, ce stadion va fi omologat. Deocamdată Universitatea face eforturi la stadionul ”Portul Roșu”. Au vopsit gardurile, au văruit, terenul arată foarte bine, au îngrădit în tribune, s-au montat băncile de rezerve. Am vorbit cu cei din conducere, vom încerca să montăm și scaune în tribune pentru a oferi condiții spectatorilor și suporterilor echipei. Ar fi păcat ca această bază frumoasă, care a produs atâtea amintiri plăcute, să nu reintre în circuit așa cum ar trebui”, ne-a spus Cătălin Savu, antrenorul studenților.

Săptămână cu două jocuri oficiale

După o serie de jocuri amicale, dar și unul oficial, formația universitară va disputa în săptămâna ce urmează două meciuri oficiale, în decurs de trei zile. Prima dată, miercuri, 14 august, de la ora 17.30, formația gălățeană va juca cu CSM Focșani în turul doi național din Cupa României. Studenții, câștigătoarea fazei județene a Cupei, sunt la al doilea meci în Cupă, după ce a eliminat Sporting Liești, în turul I, cu victoria, scor 4-1.

Al doilea joc al săptămânii se va disputa sâmbătă, 17 august, de la ora 11.00, pe recentul modernizat teren din Tulucești. Studenții, campiaona județeană și câștigătoarea Cupei, faza județeană, vor juca pentru cucerirea singurului trofeu ce lipsește din palmares, Supercupa județeană. Formația universitară va juca pentru Supercupă cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi, deținătoarea trofeului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal