Doru Balmuș a debutat cu victorie pe banca celor de la Sporting Liești

504
Foto: Facebook/Sporting Liești

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a obținut o nouă victorie în jocurile de pregătire. După ce s-a impus cu scorul 5-1 în fața celor de la Dacia Unirea Brăila formația din Liești a obținut o nouă victorie, scor 5-3, 3-2 la pauză, în fața vicecampioanei din Liga a IV-a Zimbrul Slobozia Conachi.

Pentru formația din Liești golurile au fost marcate de Mihu, o dublă, Dănăilă, Nica și Constantinescu. Sporting Liești a început meciul cu formula: Vădeanu – Moscu, Gîță, Dima, Tudor, Munchiu, Dănăila, Bahnașu, Adamache, Nica, Mihu. După pauză au mai jucat: Vicol, Dumitru, Constantinescu, Hodorogea și Năstase.

În jocul cu vicecampioana Ligii a IV-a echipa din Liești a fost condusă de pe bancă, în premieră, de Doru Balmuș, noul antrenor al formației gălățene. Doru Balmuș va face echipă pe banca celor de la Liești cu Cristian Brăneț, în timp ce Dorinel Matei va fi directorul sportiv al echipei.

Până la debutul în noua ediție de campionat Sporting Liești mai are programat un singur joc de pregătire, sâmbătă, cu cei de la Sporting Juniorul Vaslui. În prima etapă din noua ediție de campionat din Liga a III-a Lieștiul va juca pe terenul celor de la Foresta Suceava, 24 august, în timp ce pe teren propriu gruparea gălățeană va juca în etapa a II-a, 31 august, cu Hușana Huși.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal