Echipa de rugby de la CSM Galați începe sâmbătă sezonul cu o etapă în CN rugby 7

247

Federația Română de Rugby a anunțat echipele patrcipante și programul după care se va disputa Campionatul Național de rugby în 7. La competiție va participa și echipa de rugby de la CSM Galați alături de alte opt echipe: Poli Iași, CSM Sibiu, RC Bârlad, Șiința Petroșani, Sportul Studențesc, CS Mămăștur Cluj-Napoca, CSU Arad și U Cluj-Napoca.

Ediția din acest an a Campionatului Național de rugby în 7 se va disputa în cinci etape, iar debutul va fi sâmbătă, 24 august, la Cluj Napoca. Alte două etape se vor juca în acest an: 31 august, la Iași, 14 septembrie, la Arad, ultimele două în primăvara anului viitor, 14 martie, la Petroșani, în timp ce campionatul se va încheia cu etapa de la Galați, 21 martie.

La turneul de la Cluj-Napoca cele nouă echipe vor fi împărțite în două grupe, iar formația gălățeană va juca în Grupa A, grupă de cinci echipe. Adversarele de sâmbătă vor fi: U Cluj-Napoca, CSU Arad, Mănăștur Cluj-Napoca, Sportul Studențesc.

Formația gălățeană va deschide turneul de la Cluj-Napoca cu jocul contra celor de la Sportul Studențesc, de la ora 9.00. De la ora 10.40, CSM Galați va juca cu U Cluj, de la ora 13.20, gruparea gălățeană va juca cu CSU Arad, iar grupa va fi încheiată cu joc contra celor de la CS Mănăștur Cluj-Napoca, de la ora 14.20. La finalul meciurilor din grupe locul 1 în Grupa A va juca cu locul 1 în Grupa B finala etapei, locurile 2, vor juca finala pentru locurile 3-4, locurile 3 vor juca pentru locurile 5-6, iar echipele de pe locurile 4 vor juca pentru locurile 7-8.

La nivelul lotului formația gălățeană își va stabili în zilele următoare echipa cu care va participa la competiție. Cel mai probabil din lot vor face parte: Dănăilă, Giușcă, Budaian, Cocârlă, Bulearcă, Misin, Mocanu, Diacon, Grumăzescu, Spătărescu, Frățilă, Josan, Badea, Donose, Cucu, Partenie. Antrenor: Marius Secuianu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal