Eugen Ilie, noul antrenor al echipei de baschet CSM Galați

186

Promovată în Grupa B a Ligii Naționale după ce în sezonul trecut a câștigat grupa a treia din LNBM, echipa de baschet de la CSM Galați și-a prezentat antrenorul cu care va aborda ediția 2019-2020 din Liga Națională, Eugen Ilie.

Noul tehnician al formației gălățene a pregătit sezonul trecut CSO Voluntari, în LNBM, Grupa B. În cariera lui Eugen Ilie, 43 de ani, a mai pregătit Dinamo București și CS Otopeni. Ca jucător a evoluat pentru Dinamo și Steaua București sau Rompetrol Ploiești.

”Ceea ce vreau este să aducem lumea înapoi la sală, să o umplem, și să fie exact cum a fost odată. Lumea la sală va veni doar dacă vom practica un baschet corect și doar dacă vom reuși să implementăm sportivilor să înțeleagă că trebuie să murim pe teren pentru echipă. Cu siguranță va trebui să avem asigurată prezența în a doua parte a campionatului în grupa 7-12, iar acolo sperând că putem să mai facem ceva în iarnă să ne batem pentru play-off”, a spus noul tehnician al formației gălățene la instalare.

Debutul în Grupa B a Ligii Naționale a formației gălățene este programat pentru 12 octombrie, pe terenul celor de la CSM Sighetul Marmației, urmând ca peste o săptămână CSM Galați să joace primul meci de pe teren propriu cu CSO Voluntari, echipă pe care noul antrenor al gălățenilor a pregătit-o sezonul trecut.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal