Evoluție bună pentru CSM Galați la primul turneu din CN rugby în 7

58

La Cluj-Napoca s-au disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din primul turneu din Campionatul Național de rugby în 7, competiție la care a participat echipa de rugby de la CSM Galați.

Formația gălățeană, la prima acțiune oficială din acest sezon, a reușit un turneu bun la Cluj-Napoca și a terminat prima rotație din CN rugby în 7 pe locul patru cu zece puncte în clasamentul general.

În prima fază a turneului de la Cluj CSM Galați a jucat în Grupa A unde a obținut trei victorii: 12-5 cu Sportul Studențesc, 21-17 cu CSU Arad, 29-7 cu CS Mămăștur Cluj-Napoca. Grupa de la Cluj-Napoca a fost încheiată de CSM Galați cu o înfrângere, scor 0-38, în fața gazdelor de la U Cluj-Napoca, club ce activează și în Superliga.

Cu trei victorii și o înfrângere CSM Galați a terminat grupa pe locul doi, cu 10 puncte, și a jucat în finala pentru locurile 3-4 cu echipa de pe locul doi din Grupa B, Știința Petroșani – campioana en-titre, finală pierdută de formația gălățeană cu scorul 7-48. La turneul de la Cluj-Napoca din lotul formației gălățene nu au lipsit Gabriel Partenie, Gabriel Dănăilă sau Constantin Badea, componenți de bază ai formației gălățene.

După primul din cele cinci turnee din Campionatul Național de rugby în 7 CSM Galați este pe locul patru în clasamentul general cu 10 puncte. În acest an mai sunt programate două turnee în CN rugby în 7, la finalul săptămânii, 31 august, la Iași, și 14 septembrie, la Arad. Alte două turnee se vor disputa în primăvara anului viitor, 14 martie, la Petroșani, și 21 martie, la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal