FC Universitatea începe Liga I pe terenul unei nou promovate

248

FC Universitatea, clubul gălățean ce participă cu patru echipe în competițiile organizate de FRF, a aflat programul după care se vor desfășura meciurile în Liga I.

Formația gălățeană va debuta în al doilea sezon consecutiv de prima ligă pe terenul unei nou promovate, Luceafărul Filiași. Debutul în ediția 2019-2020 a Ligii I este programat pentru 25 august. Primul meci de pe teren propriu va fi jucat de formația gălățeană în etapa a II-a, 2/4 septembrie, cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, în timp ce la 8 septembrie, gruparea gălățeană să joace în Capitală cu Fair Play București.

În etapa a IV-a, 15/29 septembrie, FC Universitatea are programat meci pe teren propriu cu campioana ”U” Olimpia Cluj-Napoca. Prima etapă din octombrie se va juca duminică, 13 octombrie, iar FC Universitatea va juca pe terenul nou promovatei Piroș Security Arad, în etapa a V-a.

La 20 octombrie, FC Universitatea va susține cea mai lungă deplasare din campionat pe terenul celor de la Independența Baia Mare, etapa a VI-a. Și în etapa a VII-a FC Universitatea va juca pe teren străin, la data de 27 octombrie, gruparea gălățeană va juca cu Heniu Prundu Bârgăului.

Ultima parte a turului se va disputa în luna noiembrie, iar sâmbătă, 2 noiembrie, la Galați, FC Universitatea va juca cu Universitatea Alexandria, în etapa cu numărul opt. În etapa a noua FC Universitatea se va deplasa în județul Timiș pentru jocul cu Fortuna Becicherecul Mic. A zecea etapă a sezonului este programată pentru 24 noiembrie, iar FC Universitatea va juca ultimul meci din tur de pe teren propriu cu CSȘ Târgoviște. Prima parte a campionatului, turul, va fi încheiat de FC Universitatea la 30 noiembrie cu un joc la Constanța cu Selena.

În acest sezon campionatul Ligii I se va juca doar în sistem tur-retur, în timp ce pentru celelalte trei echipe din cadrul clubului, Liga a III-a, sub 16 ani și sub 13 ani, programul să fie stabilit la finalul lunii august.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal