Juniorii studenților au remizat în testul cu Victoria Traian

314

În perspectiva meciurilor din Liga a III-a, în care va trebui să evolueze cu o serie de jucători juniori în teren, CSU ”Dunărea de Jos” a susținut vineri un meci de pregătire în care a evoluat cu juniorii, cu două excepții, Ignat și Blănaru.

Formația gălățeană a jucat cu Victoria Traian, Brăila, echipă pregătită de Puiu Antohi, fostul jucător al Oțelului, gruparea din Traian și-a propus în acest sezon câștigarea primului eșalon județean din Brăila. Meciul test, disputat la Galați, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Pentru studenți golurile au fost marcate de Iacob și Mațoianu, din lovitură de pedeapsă.

CSU ”Dunărea de Jos” a început testul cu formația din Traian cu formula: Enache – Munteanu, Iacob, Ignat, Bădilaș – Șușnea, Baștină, (fiul antrenorului secund al echipei), Vârlan, Mihai – Mațioanu, Vasea (jucător din Republica Moldova). Au mai jucat: Blănaru, Străuță, Stegaru, Darie, Popa, Vărădiceanu.

Legat de jocul cu formația din Traian antrenorul studenților Cătălin Savu ne-a spus: ”A fost un test bun, noi trebuie să găsim jucători eligibili pentru posturile de juniori în Liga a III-a. Lotul nostru prinde contur, vom vedea juniorii la lucru și în următoarele meciuri de pregătire. Pentru noi urmează dubla cu CSM Focșani, 7 august, la Galați și 10 august, la Focșani, gruparea vrânceană este una din echipele ce și-a anunțat intențiile de promovare în liga secundă. În continuare vom juca la 14 august în Cupă, iar pe 17 august vom juca Supercupa județului”, ne-a spus Cătălin Savu.

Altfel, echipele din Liga a III-a vor fi obligate să folosească pe toată durata jocurilor din campionat cel puțin doi jucători sub 20 de ani și unul sub 21 de ani, toți formați la nivel național.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal