Lieștiul s-a impus la scor în amicalul cu Dacia Unirea Brăila

407
Foto: Facebook/Sporting Liești

Fără șapte jucători din echipa de bază, absenți din diferite motive, gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești s-a impus la scor în amicalul de pe teren propriu cu cei de la Dacia Unirea Brăila, echipă recent retrogradată din Liga a II-a. Formația din Liești a învins colega de eșalon cu scorul 5-1, la pauză 2-0.

Adamache a marcat o dublă, Nica, Dănăilă și Bahnașu au fost ceilalți marcatori ai formației din Liești în victoria cu formația din Brăila. Meciul a fost început de Sporting Liești cu formula: Vădeanu – Moscu, Dumitru, Dima, Tudor, Munchiu, Mihu, Adamache, Bahnașu, Nica, Dănăilă. Au mai jucat: Vicol, Năstase, Hodorogea.

Pentru meciul cu Dacia Unirea Brăila formația din Liești a avut șapte jucători importanți indisponibili. Au lipsit din cauza accidentărilor: Bîrlădeanu, Anastasie, Iancu, Moise și Stan, în timp ce Constantinescu și Gîță au fost învoiți.

Sporting Liești este a treia echipă gălățeană ce învinge Dacia Unirea Brăila în decurs de o săptămână. Sâmbăta trecută Zimbrul Slobozia Conachi a învins Brăila cu scorul 5-4, miercuri SC Oțelul s-a impus, scor 2-1, în testul cu brăilenii, iar Sporting Liești a obținut cea mai clară victorie, scor 5-1.

Până la debutul în noua ediție de campionat Sporting Lișeti mai are programate alte două jocuri de verificare. Marți, la Liești, Sporting va juca cu Zimbrul Slobozia Conachi, vicecampioana ultimelor două ediții din Liga a IV-a, iar sâmbătă, la Vaslui, cu cei de la Atletico.

Altfel, luni, 12 august, la sediul FRF, se va stabili programul după care Sporting Liești va juca în noul sezon de Liga a III-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal