Mălina Smârdan – Voința Cișmele, derby-ul turului inaugural din Cupa României

294
Mălina Smârdan

Asociația Județeană de Fotbal Galați a anunțat programul după care se vor disputa meciurile din turul inaugural al Cupei României. În turul I al Cupei, faza județeană Galați, vor juca cele 16 echipe participante în Liga a V-a.

Capul de afiș al primei etape de Cupă este duelul dintre Mălina Smârdan, semifinalista ediției precedente, și rivalii de la Voința Cișmele. Meciul este programat să se dispute pe terenul vicecampioanei din Liga a V-a, la Smârdan, asta după ce sezonul trecut Mălina Smârdan și-a eliminat rivala din Cupă după victoria, scor 3-0, de pe terenul formației din Cișmele.

În celelalte jocuri din turul inaugural al Cupei României sunt programate jocurile: Lascăr Schela – Foresta Șendreni, Prutul Vlădești – Luceafărul Berești, Viitorul Umbrărești – Siretul Cosmești, Șoimii Foltești – Viitorul Frumușița, Inter Tudor Vladimirescu – Flacăra Pechea, Zorile Grivița – Avântul Matca și Siretul Piscu – Unirea Hanu Conachi.

Se remarcă prezența în noua ediție a Cupei a patru echipe față de precedentul sezon: Luceafărul Berești, Viitorul Frumușița, Șoimii Foltești și Siretul Cosmești.

Deținătoarea trofeului Cupei României este CSU Dunărea de Jos. În finala de sezonul trecut studenții s-au impus cu scorul 3-1 (1-0), în fața celor de la Gloria Ivești, într-o finală disputată pe stadionul Municipal din Tecuci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal