Oțelul a învins Dacia Unirea Brăila în meci amical

307
Foto: www.ascotelul.ro

Suporter Club Oțelul a obținut a doua victorie amicală din această perioadă de pregătire. Formația gălățeană a învins cu scorul 2-1, Dacia Unirea Brăila, într-un meci disputat pe stadionul Oțelul.

Oțelul și-a conturat victoria în partea secundă. La pauză echipa din Brăila a intrat în avantaj, scor 1-0, după golul marcat de Valentin Robu, în minutul 24. În partea secundă Marius Matei, în minutul 58, și Andrei Munteanu, în minutul 75, au stabilit învingătoarea.

SC Oțelul a început meciul cu Dacia Unirea Brăila cu echipa: Ursu – Pop, Puțanu, Ghiocel (cpt), Drăgan – Munteanu, Bordieanu, Crihană, Manău – Matei, Grădinaru. În partea secundă au mai evoluat: Stoian, Bucevschi, Dragu, Neamțu, Partenie, Alecu, Zărnescu, Țicămucă, Dima și Avram.

Pentru Oțelul victoria cu Dacia unirea Brăila este a doua din această perioadă de pregătire. Precedenta victorie a gălățenilor a fost în testul de la Ianca cu cei de la Viitorul, scor 2-1. În această vară Oțelul a mai jucat un amical, cu colega de serie CSM Focșani, joc pierdut la limită, scor 2-3.

Următorul meci amical al formației gălățene este programat pentru sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00, la Tulucești, cu formația locală Agrostar Tulucești. Cu prilejul meciului de sâmbătă formația din Tulucești, club ce activează în Liga a IV-a Galați, își va inaugura terenul recent modernizat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal