Oțelul a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2019-2020

134
Sursa foto: ascotelul.ro

Gruparea gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul anunță că au fost puse în vânzare abonamentele pentru sezonul 2019-2020. Abonamentele pentru noua ediție a Ligii a III-a vor putea fi procurate de la magazinul oficial al clubului de la stadionul Oțelul, magazin situat pe strada Gheorghe Asachi, în incinta stadionului.

Prețurile abonamentelor sunt mai mult decât accesibile. Pentru a vedea meciurile din tot sezonul, plus eventualele jocuri din Cupa României, de la Tribuna zero spectatorii gălățeni vor plăti 200 de lei. La Tribuna I abonamentul pentru tot sezonul, tur și retur, va costa 60 de lei, în timp ce accesul pe bază de abonament în tot sezonul la Peluza I costă 30 de lei.

Clubul Oțelul oferă reduceri elevilor, studenților și pensionarilor. Aceștia își pot procura un abonament promoțional cu 50 de lei pentru tot sezonul ce va fi valabil la Tribuna I, în timp ce membrii socios au acces gratuit la meciuri pe baza cardului de membru oficial.

În noua ediție de campionat a Ligii a III-a accesul la jocurile de pe teren propriu se va face pe bază de bilet. Un tichet de acces la Tribuna I va costa 5 lei, la Tribuna zero biletele vor costa 15 lei, iar la Peluza I 2 lei. Primul meci de pe teren propriu în noua ediție de campionat pentru SC Oțelul va fi în etapa a II-a, sâmbătă, 31 august, de la ora 18.00, pe stadionul Oțelul, derby-ul municipal cu CSU ”Dunărea de Jos”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal