Oțelul începe sâmbătă un nou sezon în L3. ”Cu zâmbetul pe buze mergem spre înainte”

456

SC Oțelul va debuta sâmbătă, 24 august, în al treilea sezon consecutiv de Liga a III-a. Noua ediție de campionat a fost prefațată de clubul gălățean în cadrul unei conferințe de presă.

Noul sezon este unul în care încercăm să îmbinăm jucătorii cu experiență din lot cu obiectivul de a crește tinerii jucători din propria pepinieră și să-i promovăm spre echipa mare pas cu pas. Este un sezon în care trebuie să construim un spirit și o echipă care să reprezinte o echipă frumoasă și puternică cel puțin la nivelul la care suntem acum. Lotul este definitivat, ne așteaptă o muncă grea, frumoasă, responsabilă, cu zâmbetul pe buze mergem spre înainte”, a spus antrenorul echipei Alexandru Ciobanu.

Managerul executiv Iulian Apostol a anunțat că SC Oțelul își propune un proiect pe termen mediu în care jucătorii din propria pepinieră să fie promovați la echipa de seniori. ”Ne bazăm pe ceea ce înseamnă Galați, am vrea cât mai mulți jucători gălățeni în echipă. Încercăm un proiect pe termen mediu de trei ani de zile în care să putem să aducem copii din propriul Centru de juniori. Avem în obiectiv să terminăm cât mai în față. În lot avem jucători experimentați, un schelet de sezonul trecut de jucători cu experiență, combinând experiența cu tinerețea sperăm să facem un lot competitiv care să aducă cât mai multe victorii. Vrem să construim”.

Atacantul de 35 de ani Marius Matei a declarat că în noua ediție de campionat nu și-a propus să marcheze un număr de goluri, în schimb are un rol mai important în vestiar. ”Vrem să producem un fotbal plăcut pentru spectatori, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion. Sezonul îl încep cu așteptări foarte mari de la mine, mă uit în vestiar și văd jucători tineri care mă iau drept exemplu, iar asta mă obligă. Nu mi-am fixat un număr de goluri pe care să le marchez în acest sezon, important este să fiu sănătos mai departe știu ce am de făcut pe teren”.

În prima etapă din Liga a III-a SC Oțelul va juca pe terenul celor de la CSM Pașcani, 24 august, ora 18.00, în timp ce în etapa a II-a se va juca derby-ul municipal Oțelul – CSU Dunărea de Jos.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal