Oțelul s-a impus în derby-ul municipal cu CSU Dunărea de Jos și a preluat șefia în serie

495

Derby-ul municipal din Liga a III-a dintre SC Oțelul și CSU Dunărea de Jos s-a impus cu scorul 2-0 pentru formația oțelară, joc ce s-a disputat în cadrul etapei a II-a din seria I.

Căpitanul gazdelor a ratat prima ocazie a meciului, Costin Ghiocel a trimis cu capul pe lângă poarta lui Olaru, după o centrare venită din corner. După 24 de minute de joc Oțelul a deschis scorul, gol marcat de veteranul Marius Matei. Studenții puteau restabili egalitatea, dar centrarea lui Mihail Ivașcu s-a scurs prin fața porții Oțelului.

În partea secundă Octavian Moise a irosit prima ocazie de gol a studenților, Ghiocel, din lovitură liberă a trimis la poartă, dar Olaru a respins în corner. După aproape o oră de joc studenții s-au apropiat de egalare, portarul Oțelului Preda a scos din capul lui Chiriac centrarea venită din marginea careului de la Manea. Mult mai aproape de gol a fost Grigoraș, în minutul 73 Octav Moise a trimis la poartă din lovitură liberă, portarul a respins în față, dar Grigoraș, aflat la recuperare, nu a reușit să introducă mingea în poartă. În replică atacantul Oțelului Marius Matei a prins un șut de excepție de la distanță cu care a reușit dubla. În minutul 81 eforturile studenților de reveni în joc au fost năruite, moldoveanul Ivașcu a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.

Jocul de pe stadionul Oțelul a fost început de Alexandru Ciobanu cu formula: Eduard Preda – Cosmin Stoian, Costin Ghiocel, Ionuț Puțanu, Mihai Manău – Bogdan Zărnescu, Andrei Pleșa, Andrei Bordeianu, Filip Dima, Marius Matei, Robert Țicămucă. Au mai jucat: Adrian Pop, Mădălin Grădinaru, Andrei Munteanu și Laurențiu Neamțu.

Cătălin Savu a abordat jocul cu echipa: Bogdan Olaru – Mihail Ivașcu, Octavian Moise, Marius Manea, Mădălin Hilohi – Gheorghiță Țuiu, Daniel Lovin, George Iacob, Adrian Grigoraș, Ionuț Chiriac – Mădălin Mațoianu. Au mai jucat: Alexandru Perju, Valentin Vîrlan, Iulian Mohorîță și Mădălin Blănaru.

Cu 6 puncte după primele două etape SC Oțelul este pe primul loc în seria I din Liga a III-a, la egalitate cu alte două echipe Aerostar Bacău, ambele cu golaveraj 4-1, și Bucovina Rădăuți (2-0 golaveraj). Studenții sunt pe 13 cu un punct, 0-2 golaveraj. În etapa a III-a Oțelul va juca pe terenul celor de la Foresta Suceava, în timp ce studenții vor primi replica, pe teren propriu, celor de la Știința Miroslava.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal