Pentru al treilea sezon consecutiv, FC Universitatea participă cu echipa satelit în L3

163

Pe lângă echipa cu care participă în Liga I FC Universitatea Galați, singurul club de fotbal feminin din regiune, este angrenată și în campionatul Ligii a III-a, (competiție de senioare), cu echipa secundă FC Universitatea 2.

Echipa satelit a clubului gălățean este antrenată de Gabriel Călinescu, cel care deține și funcția de președinte al clubului. În ediția 2019-2020 FC Universitatea 2 a fost repartizată de FRF în seria patra alături de alte patru echipe: Măgura Bacău, Zimbrul Tulcea, CSM Pașcani și FK Miercurea Ciuc.

Prima etapă din Liga a III-a, seria a IV-a, are programat debutul la 13 octombrie, iar Universitatea 2 va juca pe terenul celor de la CSM Pașcani. În etapa a II-a, Universitatea 2 stă, în etapa a III-a satelitul de la FC Universitatea va juca primul meci de pe teren propriu, 27 octombrie, cu Zimbrul Tulcea. În etapa a IV-a, 3 noiembrie, FC Universitatea are joc la Miercurea Ciuc cu FK, urmând ca turul să fie încheiat la 17 noiembrie, cu un joc contra celor de la Măgura Bacău.

FC Universitatea va participa pentru al treilea sezon consecutiv în campionatul Ligii a III-a, de altfel, a treia ligă feminină este la al treilea sezon. Prima ediție de eșalon trei, 2017-2018, a fost încheiată de FC Universitatea 2 pe locul 5 în seria I, iar ediția trecută formația gălățeană a terminat pe locul doi în seria a II-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal