Quantum Club și-a confirmat prezența în cel de al 9-lea sezon consecutiv în L4

220

După finalul sezonului trecut de Liga a IV-a au existat zvonuri legate de desființarea celor de la Quantum Club Galați. Președintele clubului gălățean ce activează în primul eșalon județean, Iulian Oprea, a anunțat că formația gălățeană va continuă și în sezonul 2019-2020 în Liga a IV-a, sezonul ce va debuta la 1 septembrie fiind al nouălea consecutiv al celor de la Quantum în Liga a IV-a.

”#9 nouă! Dragi prieteni, în pofida ultimilor informații, și deși situația financiară nu este tocmai roz, vă transmit că activitatea echipei de fotbal Quantum Club Galați va continua în Liga a IV-a Galați, urmând ca duminică să începem al nouălea sezon județean.

Vom avea același obiectiv ca și în ultimii ani, o echipă solidă care să se claseze pe unul din locurile 3 – 5, atât la seniori cât și la juniori, promovând sportul, mișcarea, prietenia și buna dispoziție, în detrimentul sedentarismului și monotoniei din zilele noastre.

Mulțumesc tuturor celor care mi-au propus diverse forme de asociere în această perioadă, de care am fost onorat, dar mai ales le mulțumesc sponsorilor care fac ca acest club să existe!”, este mesajul transmis de Iulian Oprea legat de continuarea formației gălățene în Liga a IV-a.

Altfel, în prima etapă din noul sezon Quantum Club Galați va juca pe terenul celor de la Unirea Braniștea, 1 septembrie, urmând ca primul meci de pe teren propriu să se joace la 8 septembrie, cu cei de la Avântul Drăgănești.

Precedenta ediție a Ligii a IV-a a fost încheiată de Quantum Club Galați pe locul șase cu 13 victorii, o remiză și 12 înfrângeri, 40 de puncte, 57 de goluri marcate – 61 încasate.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal