CSU ”Dunărea de Jos” se pregătește de omologarea stadionului pentru Liga a III-a

874

Nou promovată în Liga a III-a CSU ”Dunărea de Jos” nu a stabilit, deocamdată, stadionul pe care va juca în campionatul celui de al treilea eșalon. Antrenorul formației universitare, Cătălin Savu, ne-a spus că în cursul actualei săptămâni clubul gălățean va omologa stadionul pe care va juca în sezonul de debut în Liga a III-a.

”Nu știu deocamdată unde vom juca în Liga a III-a. Săptămâna asta ne vom ocupa și de omologarea terenurilor, să vedem ce spun și cei de la Federație. Deocamdată Universitatea face eforturi la stadionul ”Portul Roșu”. Au vopsit gardurile, au văruit, terenul arată foarte bine, au îngrădit în tribune, s-au montat băncile de rezerve. Am vorbit cu cei din conducere, vom încerca să montăm și scaune în tribune pentru a oferi condiții spectatorilor și suporterilor echipei. Ar fi păcat ca această bază frumoasă, care a produs atâtea amintiri plăcute, să nu reintre în circuit așa cum ar trebui”, ne-a spus Cătălin Savu, antrenorul formației universitare.

În sezonul trecut, când a evoluat în Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos” a jucat cea mai mare parte a meciurilor de pe teren propriu pe stadionul Dunărea. Acasă, pe stadionul ”Portul Roșu”, CSU ”Dunărea de Jos” a jucat două jocuri, cu Victoria Independența și Avântul Drăgănești. Primul meci oficial al noului sezon a fost jucat de formația studențească tot acasă, pe stadionul ”Portul Roșu”.

Altfel, pentru formația universitară urmează două meciuri amicale cu colega de eșalon, și probabil de serie, CSM Focșani, miercuri, 7 august, la Galați și sâmbătă, 10 august, la Focșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal