Studenții și-au omologat arena pentru Liga a III-a

422
Stadionul Dunărea

Nou promovata în Liga a III-a CSU Dunărea de Jos a încheiat procedura omologării stadionului pe care va juca meciurile de pe teren propriu în sezonul de debut în cel de al treilea eșalon.

Oficialii clubului gălățean ne-au informat că stadionul Dunărea a primit ok-ul din partea federalilor pentru meciurile de Liga a III-a, în timp ce la stadionul Portul Roșu a fost pusă o condiție. Pentru a juca în al treilea eșalon acasă, pe stadionul Portul Roșu, cu spectatori în tribune, clubul universitar trebuie să monteze scaune.

Conform ROAF, (Regulamentul de Organizare al Jocului de Fotbal), pentru Liga a III-a este necesar un număr minim de 200 de locuri pe scaune, din totalul de minim 500 de locuri necesare ale stadionului.

În situația în care nu vor monta scaune pe stadionul Portul Roșu, studenții vor putea juca pe arena din strada Domnească meciurile de pe teren propriu din Liga a III-a, dar fără spectatori. La meci vor putea asista doar delegațiile celor două echipe și oficialii jocului.

CSU Dunărea de Jos va juca în prima etapă din Liga a III-a pe teren propriu cu cei de la KSE Tâegu Secuiesc, sâmbătă, 24 august. În etapa a II-a studenții vor juca derby-ul municipal cu Oțelul, 31 august, urmând ca în etapa a III-a, 7 septembrie, studenții să joace pe propriul teren cu cei de la Știința Miroslava.

Altfel, miercuri, 14 august, CSU Dunărea de Jos va juca primul meci oficial din această săptămână, în turul doi al Cupei României, la Galați cu cei de la CSM Focșani, stadionul pe care se va disputa meciul urmează să fie stabilit de clubul gălățean.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal