Toader Ștefu: ”Nicolae Rainea a avut un merit deosebit în dezvoltarea CS United”

118

La festivitatea de premiere a cele de a cincea ediții a turneului internațional Cupa Dunării Nicolae Rainea, fostul președinte de la United, Toader Ștefu, a vorbit despre turneu și contribuția lui Nicolae Rainea în dezvoltarea clubului gălățean.

”Sunt emoționat pentru că doamna Rainea ne-a transmis emoția pe care am trăit-o astăzi. Un turneu pe care CS United îl organizează în fiecare an, suntem la a cincea ediție, suntem onorați că putem să organizăm o astfel de acțiune în cinstea marelui arbitru internațional Nicolae Rainea. O să vorbesc puțin despre relația noastră cu domnul Nicolae Rainea, pentru că în dezvoltarea Clubului Sportiv United Galați un merit deosebit la avut domnul Nicolae Rainea.

În perioada când începuse criza, prin anul 2008, domnul Nicolae Rainea ne-a susținut în mod repetat în Consiliul Local, a susținut ca fotbalul în sală să fie sprijinit ca ramură sportivă să participe în competițiile naționale. Se pare că a avut mână bună, Clubul Sportiv United nu la dezamăgit, în același timp organizează în fiecare an un eveniment pentru care suntem mândri că putem să facem acest lucru.

Despre Nicolae Rainea putem să vorbim o săptămână. A fost un om deosebit, un mare arbitru internațional, observator și consilier. În toate ramurile a fost un om activ. Pentru noi este un etalon. Cu atât mai mult regretăm că nu putem să-l clonăm, că nu putem să mai avem oameni ce Nicolae Rainea în sport. La astfel de acțiuni cum este Cupa Dunării Nicolae Rainea, nu există învins, nu există învingător, există un singur mare învingător, fotbalul în sală”, a spus Toader Ștefu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal