Vicecampioana de la hochei își formează lotul pentru o nouă ediție în CNS

Echipa cu care CSM Galați va evolua în ediția 2019-2020 a Campionatului Național de Seniori prinde contur. Conform unui comunicat al clubului gălățean din sezonul viitor pentru CSM Galați vor evolua patru noi jucători.

Zsombor Balasz – fundaș, 25 de ani, sezonul trecut a jucat în ligile secunde din Suedia pentru Varberk HK. A mai jucat pentru Corona Brașov și Debreceni HK, Ungaria.

Sergei Paior, Rusia, centru, 35 de ani. Sezonul trecut a jucat pentru coreeni de la Gangwon High. A mai evoluat pentru o serie de echipe din Rusia printre care Kuban Krasnodar unde a fost căpitan.

Pavel Plotnikov, Rusia, centru, 35 de ani. A jucat pentru două echipe sezonul trecut, HK Almaty, în Kazakhstan, și Molot-Prikamie Perm, în Rusia. A mai jucat pentru echipe din Rusia.

Maxim Rybalko, Rusia, fundaș, 32 de ani. La fel ca Sergei Paior ultima echipă pentru care a evoluat a fost Gangwon High, în Correea de Sud. A mai jucat pentru HK Almaty, Kazakstan, sau Yermak Angarsk, Rusia. În sezonul 2009-2010 fundașul rus a jucat 29 de meciuri în KHL pentru cei de la Amur Khabarovsk. Maxin Rybalko este fratele geamăn al lui Mikhail Rybalko, fundașul CSM-ului de sezonul trecut ce va evolua și în acest sezon la CSM Galați.

Din lotul de sezonul trecut vor juca și în noua stagiune pentru CSM Galați: Lorincz Levente, atacant, 33 de ani, Alexandr Neznamov, atacant, Rusia, 33 de ani, Pal Zsombor, fundaș, 30 de ani, Mikhail Rybalko, fundaș, Rusia, 32 de ani, (fratele geamăn al lui Maxim Rybalko), Szocs Attila, fundaș, 23 de ani, Anton Butochnov, atacant, Ucraina/România, 36 de ani, Alexandru Popa, portar, 34 de ani, Yevgheni Yemelianenko, fundaș, Ucraina/România, 38 de ani, Vitali Kiricenko, atacant, Ucraina/România, 34 de ani, Denis Zabludovsky, atacant, Ucraina/România, 39 de ani, Adrian Irimia, centru, 27 de ani, Hildebrand Szabolcs, fundaș, 24 de ani, Cătălin Berdilă, fundaș, 26 de ani, Ciprian Țapu, fundaș, 28 de ani, dar și portarul Onodi Otto primul transfer pentru noul sezon de la CSMG. De asemenea, din lotul pentru sezonul viitor vor face parte și tineri gălățeni Denis Diaconu, Remus Gheorghe și Adrian Ionescu.

În ediția de campionat ce va debuta în toamnă pe banca tehnică a formației gălățene vor continua Vadim Shakariciuk și Cornel Chiriță, în timp ce Adrian Cuțitaru va fi șeful secției.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.