Victorie la scor pentru Oțelul în amicalul cu Agrostar Tulucești

520
Foto: www.ascotelul.ro

SC Oțelul, gruparea gălățeană de Liga a III-a, s-a impus la scor în meciul de inaugurare al terenului celor de la Agrostar Tulucești. Echipa pregătită de Alexandru Ciobanu s-a impus cu scorul 8-0, la pauză 6-0, pe terenul formației ce activează în primul eșalon județean, Liga a IV-a.

Golurile învingătorilor au fost marcate de: Pleșa, Dima, Ţicămucă, Zărnescu, (două), Neamțu, (din penalty), Farcaş şi Alecu. Alexandru Ciobanu, antrenorul formației gălățene a început jocul de la Tulucești cu formula: Preda – Stoian, Bucevschi, Ghiocel, Manău – Zărnescu, Neamţu, Pleşa, Dima – Avram, Ţicămucă. Au mai jucat: Nemțanu, Dragu, Bordieanu, Partenie, Drăgan, Alecu, Cucu, Buhăescu, Farcaș și Goga. Pentru jocul de la Tulucești antrenorul Alexandru Ciobanu a avut la dispoziție doi jucători ce urmează să parafeze înțelegeirle cu formația gălățeană, portarul Eduard Preda și mijlocașul Andrei Pleșa.

Pentru Oțelul victoria de la Tulucești este a treia din jocurile de verificare din această perioadă de pregătire. Celelalte victorii ale formației gălățene au fost: 2-1 cu Dacia Unirea Brăila, Liga a III-a, și 2-1 la Ianca cu nou promovata în Liga a III-a Viitorul Ianca. Până la startul noii ediții de Liga a III-a SC Oțelul maia re programat un meci amical, tot cu echipă de Liga a III-a, Hușana Huși, 17 august.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal