Zimbrul Slobozia Conachi a învins Dacia Unirea Brăila în meci amical

504
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Vicecampioana ultimelor două ediții din Liga a IV-a, Zimbrul Slobozia Conachi, a susținut sâmbătă, primul meci de pregătire din această perioadă precompetițională. Formația din Slobozia Conachi a jucat pe terenul din Schela cu Dacia Unirea Brăila, echipă recent retrogradată din Liga a II-a.

Zimbrii s-au impus în testul cu formația ce va evolua din august în Liga a III-a cu scorul 5-4 (3-2). Marcatorii formației din Slobozia Conachi au fost: Constantin ”Boboc” Spînache (două), Laurențiu Radu, Iulian Năpîrlică și Cosmin Gârleanu.

Zimbrul Slobozia Conachi a început jocul cu formula: Nicu Măstăcan-Laurențiu Radu, Adrian Scutaru, Cristian Căldăraru, Cristian Frunză – Vlad Antofe, Marius Postelnicu, Petrișor Tudosă – Ionuț Cristian și Constantin ”Boboc” Spînache. Au mai jucat: Cosmin Gîrleanu, Florin Păduraru, Sterică Stoica, Marian Grigoraș și Dragoș Anghel. În acest sezon echipa din Slobozia Conachi este pregătită de tandemul Florin Anghel-Cosmin Gîrleanu.

Legat de perioada de pregătire Florin Anghel, unul dintre antrenorii formației din Slobozia Conachi, ne-a spus că cel mai probabil următorul meci este programat pentru 17 august, Supercupa județului, cu cei de la CSU ”Dunărea de Jos”. Deocamdată locul de disputare al Supercupei nu este stabilit, una dintre variante este terenul din Tulucești, teren recent modernizat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal