9 goluri într-un meci. Record stagional pentru ”Boboc” Spînache

653
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Dacă în etapa precedentă a bătut aproape de unul singur Unirea Braniștea, detalii aici, atacantul celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, Constantin ”Boboc” Spînache este remarcatul etapei din Liga a IV-a și după runda cu numărul patru.

Liderul la zi din primul eșalon județean a jucat în etapa cu numărul patru pe terenul ultimei clasate, Juventus Toflea. Conform așteptărilor vicecampioana ultimelor două ediții s-a impus la scor mare în jocul de la Brăhășești, 17-1.

Omul meciului a fost Constantin ”Boboc” Spânache, golgheterul la zi al campionatului. Atacantul de 32 de ani a marcat de nouă ori în poarta Juventus-ului din Toflea, cea mai bună performață stagională a vârfului de la Slobozia Conachi și a unui jucător din primul eșalon județean.

Nouă goluri într-un meci nu este cea mai bună performață a lui ”Boboc” într-un meci în Liga a IV-a. În ediția 2017-2018, într-un meci disputat pe ”Siderurgistul”, Spînchae, a marcat zece goluri în poarta aceleași echipe din Toflea în victoria formației din Slobozia Conachi 15-0 cu Juventus Toflea.

Altă performanță remarcabilă a atacantului de la Slobozia Conachi a fost în etapa 14-a de sezonul trecut, victorie 13-1 pentru Zimbrul Slobozia Conachi cu Avântul Drăgănești, meci în care ”Boboc” a marcat opt goluri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal