Abonați la locul 4. Echipa de rugby de la CSM Galați a terminat pe 4 și la Iași în CN rugby 7

87
Foto: Facebook/Federația Română de Rugby

Echipa de rugby de la CSM Galați a susținut sâmbătă, la Iași, meciurile din al doilea turneu al Campionatului Național de rugby în 7. La fel ca la precedentul turneu, disputat la Cluj-Napoca, formația gălățeană a încheiat rotația de la Iași pe locul patru.

În grupă CSM Galați a dat peste U Cluj-Napoca, club ce participă și în Super Liga, primul eșalon al rugby-ului în XV de la noi, și a terminat pe locul doi. CSM Galați a învins, în prima fază a competiției Mănăștur Cluj-Napoca cu 31-14, după 14-14 la pauză, și CSM Sibiu cu 59-0, a remizat, scor 12-12 cu Poli Iași, și a pierdut, 7-47 cu cei de la U Cluj.

Pe locul doi la finalul grupei CSM Galați a jucat în finala pentru locurile 3-4 cu cei de la RC Bârlad, echipa de pe locul doi din cealaltă grupă. Finala pentru ultima treaptă a podiumului a fost pierdută de CSM Galați cu scorul 0-56. Pentru formația gălățeană este al doilea loc patru în CN rugby în 7 după ce la turneul inaugural, de la Cluj-Napoca, a pierdut finala pentru locul trei cu Știința Petroșani.

La turneul de la Iași din lotul formației gălățene nu au lipsit Gabriel Partenie, Gabriel Dănăilă sau Constantin Badea, componenți de bază ai formației gălățene. Din Campionatul Național de rugby în 7 mai sunt de disputat trei etape, următoarea va fi la 14 septembrie, la Arad, iar celelalte două anul viitor, 14 martie, la Petroșani și 21 martie, la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal