Alex Ciobanu: ”Copiii merită felicitări pentru ritm și consistența în joc”

188
Foto: Facebook/SC Oțelul
Foto: Facebook/SC Oțelul

SC Oțelul și-a trecut în cont a cincea victorie stagională, scor 3-0, pe propriul teren cu cei de la Șomuz Fălticeni, în etapa a VI-a din Liga a III-a. Tehnicianul roș-alb-albaștrilor, Alexandru Ciobanu a scos în evidență evoluția tinerilor jucători din echipă, doi dintre ei marcatori în jocul cu formația suceveană.

”Tot meciul a fost în general consistent. Am avut consistență în ambele faze, am fost foarte agresivi în momentul în care am pierdut mingea, am reușit tot timpul să ducem jocul și să impunem ritmul pe care îl dorim. Am marcat trei goluri pe deplin meritate, nu pot decât să felicit întreaga echipă pentru atitudine, mai ales că am venit după o săptămână, să spunem, mai altfel. Dar, pentru ce au făcut copii astăzi merită felicitați și pentru faptul că țin acest ritm și această consitență a jocului. Se pare că am crescut de la joc la joc în ultimele trei meciuri”, a spus Alex Ciobanu.

Altfel, în echipa de start a Oțelului au fost cinci jucători sub 20 de ani, portarul Gabriel Ursu, 17 ani, Andrei Bordieanu, 19 ani, Andrei Munteanu, 20 de ani, (marcatorul golului de 2-0), Filip Dima, 18 ani, Robert Țicămucă, 20 de ani. Pe parcurs au mai intrat: Eduard Drăgan, 18 ani, și Mădălin Grădinaru, marcatorul golului de 3-0.

Pentru SC Oțelul urmează o perioadă în care va întâlni cele două echipe din față, Aerostar Bacău și Bucovina Rădăuți, ambele în deplasare, și Sporting Liești pe teren propriu. Legat de următoarele meciuri antrenorul formației gălățene a spus:

”Pentru noi urmează o lună foarte grea, o să avem trei meciuri în deplasare. Urmează meciul de la Rădăuți, unde vom întâlni una dintre echipele puternice ale seriei, vom juca pe teren propriu cu Sporting Liești după care vom avea două deplasări dificle la Târgu Secuiesc și Aerostar Bacău. Este abia etapa a șasea, mai avem mult de muncă, noi trebuie să rămânem umili, să avem putere de muncă, să rămânem sănătoși, mai ales în rândul seniorilor pentru că nu sunt forte mulți, și să scoatem maximum din fiecare meci”,

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal