Alexandrina Soare, despre victoria cu Piatra Neanț: ”Mă bucură evoluția junioarelor”

216

Echipa de handbal de la CSM Galați a debutat cu o victorie, scor 33-22, în sezonul de tranziție din liga secundă. La finalul jocului antrenorul formației gălățene, Alexandrina Soare, s-a declarat mulțumită de victorie și a remarcat evoluția jucătoarelor tinere din cadrul lotului.

”Deși nu pare, atât eu cât și fetele, am avut emoții, pentru că nu cunoaștem adversarul și așa se va întâmpla la fiecare meci din turui I al campionatului. Dar, s-a văzut că am tratat meciul cu seriozitate, iar adversarul cu respect. Mă bucur forte mult pentru fetele mai mici, din prima repriză am început să le introduc în teren și și-au făcut datoria. În repriza a doua am jucat mai mult cu junioarele, iar fetele s-au achitat foarte bine de sarcini”, a spus Alexandrina Soare.

Legat de adversarele din prima parte a Diviziei A Alexandrina Soare a spus: ”Nu ar trebui să avem probleme în prima parte a campionatului, cred că problemele vor apărea în fazele superioare la turneele semifinale și la cel final, dar nu se știe ce va fi până atunci”.

Altfel, CSM Galați este primul lider din Divizia A, seria A, cu 3 puncte, (33-22). În etapa a II-a, 14 septembrie, CSM Galați va juca pe terenul celor de la CSM Roman, în timp ce la 21 septembrie, formația gălățeană să găzduiască jocul cu Știința Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal