Liga a IV-a U19, campioana începe sezonul cu o victorie la scor, trei echipe nu s-au prezentat la jocuri

161

La fel ca primul eșalon județean al seniorilor și Liga a IV-a U19 a revenit cu meciurile din prima etapă. Din cele șapte meciuri programate inițial în prima etapă s-au disputat doar cinci meciuri, trei dintre echipe nu s-au prezentat la jocurile programate.

În chiar meciul de deschidere al sezonului campiona, Avântul Vânători, a reușit scorul etapei, 7-0, pe sinteticul de la Dunărea cu cei de la Gloria Ivești. Vicecampioana sezonului trecut Victoria Tecuci, a debutat în actuala ediție a Ligii a IV-a U19 cu o victorie categorică, scor 6-1, tot pe sinteticul de la Dunărea, dar contra celor de la Zimbrul Slobozia Conachi.

Victoria Independența s-a impus în jocul de la Cudalbi, cu Voința, scor 4-0, Juventus Toflea a trecut cu scorul 3-1 pe teren propriu de Muncitorul Ghidigeni, iar în ultimul meci al etapei Avântul Drăgănești a câștigat cu scorul 2-0 jocul de pe terenul celor de la Agrostar Tulucești.

Alte două jocuri nu s-au disputat, Unirea Braniștea a câștigat prin decizie a Comisiei de Competiții jocul cu Quantum Club Glați, Quantum nu s-a prezentat, iar la jocul Viitorul Costache Negri – Avântul Valea Mărului s-a înregistrat dublu forfait, cele două echipe nu s-au prezentat la joc.

Avântul Vânători este pe primul loc după prima etapă, Victoria Tecuci este pe doi, iar Victoria Independența ocupă ultima treaptă a podiumului după prima etapă a sezonului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal