”Boboc” Spînache a bătut aproape de unul singur Braniștea în derby-ul etapei a III-a din L4

451
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cu titlul de golgheter al campionatului ratat la mustață în ultima etapă a sezonului trecut, Constantin ”Boboc” Spînache” pare decis să își adjudece în acest sezon distincția de cel mai bun marcator din primul eșalon județean.

Atacantul de 32 de ani a bătut, aproape, de unul singur Unirea Braniștea în derby-ul etapei a trei din Liga a IV-a. Vicecampioana ultimelor două ediții, Zimbrul Slobozia Conachi, a învins în etapa a III-a, scor 5-3, (1-2), Unirea Braniștea, într-un joc disputat pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul, iar Constantin ”Boboc” Spînache a marcat patru din cele cinci goluri ale formației din Slobozia Conachi.

”Zimbrii” au revenit de două ori în jocul cu formația din Braniștea pentru a-și continua parcursul fără greșeală din acest sezon. Unirea Braniștea a condus cu 2-0, (2-1 după 45 de minute), goluri marcate de Eni și Ghibrigiu, și 3-2, gol marcat de Fl. Lăutaru.

Gazdele de conjunctură ale jocului de pe ”Siderurgistul” au întors Unirea Braniștea în două rânduri de fiecare dată grație evoluției lui Constantin ”Boboc” Spînache. În cele 85 de minute cât a jucat cu Braniștea, ”Boboc” a marcat de patru ori și a încasat un cartonaș galben.

Cu două minute înainte de pauză ”Boboc” a marcat prima dată. La zece minute distanță Spînache a reușit dubla, iar după 74 de minute de joc atacantul ”zimbrilor” și-a asigurat hattrick-ul. În minutul 85 ”Boboc” a fost schimbat de Cosmin Gîrleanu, însă nu înainte de a marca și golul patru, minutul 83.

Altfel, după primele trei etape din Liga a IV-a Constantin ”Boboc” Spînache este pe primul loc în clasamentul marcatorilor cu șase goluri marcate în două jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal