Cătălin Savu: ”Cred că avem cel mai mic buget din toată Liga a III-a, din toate cele 80 de echipe!”

1388

Nou promovata în Liga a III-a CSU Dunărea de Jos nu trece prin cea mai bună perioadă, din punct de vedere financiar. Formației gălățene i-ar mai trebui câțiva jucători cu care să evolueze în eșalonul trei, dar deocamdată lipsa resurselor financiare împiedică întărirea lotului.

”Ne trebuie un jucător de creație, ne trebuie și un jucător de careu, un marcator, dar dacă nu avem posibilități mergem mai departe cu ce avem. Cred că avem cel mai mic buget din toată Liga a III-a, din toate cele 80 de echipe. De unde resurse financiare să aducem jucători?”, a spus Cătălin Savu despre situația financiară actuală a clubului gălățean. De altfel, Consiliul Local Galați i-a repartizat clubului gălățean 7.000 de lei, (șapte mii de lei), la adoptarea bugetului în luna mai.

Legat de lotul cu care CSU Dunărea de Jos evoluează în Liga a III-a tehnicianul formației gălățene a subliniat că cea mai mare parte a lotului este formată din jucătorii care au promovat din Liga a IV-a, cu două întăriri. ”Exceptându-l pe Chiriac, care a venit de la Oțelul, dar nici el nu era titular, și de Manea de la Liești, care nu era titular, este același lot cu care am promovat din Liga a IV-a, dar cu toate astea sunt mândru de jucătorii mei au făcut o mare reclamă fotbalului. Jocul nostru a fost consistent, nu am avut din păcate consistență și în fața porții”, a spus Cătălin Savu.

Altfel, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17.00, CSU Dunărea de Jos va juca al doilea meci de pe teren propriu din Liga a III-a, pe stadionul Portul Roșu, cu cei de la Știința Miroslava.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal