Cătălin Savu dă vina pe lipsa de experiență a studenților după remiza cu Miroslava

168

La finalul remizei, scor 2-2, de pe teren propriu cu Știința Miroslava, cu golul egalării marcat de formația din Iași în finalul jocului, tehnicianul de la CSU Dunărea de Jos, Cătălin Savu, a dat vina pe lipsa de experiență a studenților pentru a doua remiză consecutivă de pe teren propriu.

”Se vede lipsa de experiență, conduci cu 2-1 în meci acasă, în prelungiri, nu ieși să blochezi, nu faci alunecare. Este greu, dar sper să reușim să depășim această barieră, așa cum am denumit-o, și să aducem cât mai multe puncte. Avem parte de o serie infernală, cu echipe foarte bune, echipe care pun probleme indiferent că joci acasă sau în deplasare”.

Profesorul Savu a mai spus că echipa pe care o pregătește nu are parte de un program accesibil în debutul sezonului, în primele patru etape formația universitară întâlnește adversari cu greutate în serie.

Am avut ghinion la tragerea la sorți să jucam cu două echipe foarte bune în primele jocuri de pe teren propriu. Am jucat cu KSE Târgu Secuiesc și Știința Miroslava pe teren propriu, apoi cu Oțelul și vom juca la CSM Focșani, în deplasare, echipe foarte bune în seria noastră. Dar, sperăm să intrăm în mână și să obținem și victorii, cu rezultate de egalitate este greu”, a spus Cătălin Savu.

După trei etape din Liga a III-a CSU Dunărea de Jos este pe locul 13 în seria I din C1 cu două puncte, golaveraj 2-4. În etapa a patra studenții vor juca în Vrancea, pe terenul celor de la CSM Focșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal