Cătălin Savu, despre buget: ”Suntem la limita subzistenței!”

256
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nou promovata în Liga a III-a CSU Dunărea de Jos nu traversează cea mai bună perioadă, din punct de vedere financiar. Antrenorul studenților, Cătălin Savu, ne-a declarat că echipa pe care o pregătește are nevoie urgentă de finanțare pentru a pitea continua în Liga a III-a, iar singura soluție viabilă este rectificarea bugetară de la Consiliul Local Galați.

Așteptăm finanțarea de la autoritățile locale. Cu suma repartizată în prima parte a anului este foarte greu să rezistăm. Și noi suntem club gălățean, și noi avem în echipă gălățeni, noi păstrăm tinerii în oraș, mai mult, aducem în oraș alți tineri din județul nostru sau din alte județe”, a spus Cătălin Savu.

Tehnicianul formației gălățene ne-a mai spus că pentru a activa într-un campionat cum este cel din Liga a III-a este nevoie de resurse financiare mult mai mari decât cele repartizate de Consiliul Local Galați. ”Cu suma alocată în prima fază de Consiliul Local ne este foarte greu să supraviețuim. Este foarte greu să rezistăm într-un campionat cum este Liga a III-a, este imposibil, suntem la limita subzistenței”, ne-a spus profesorul Savu, despre bugetul clubului gălățean.

Altfel, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17.00, CSU Dunărea de Jos va juca cu FC Botoșani II, pe stadionul Portul Roșu, cu intrarea liberă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal