Cătălin Savu, despre jocul cu Oțelul: ”La acest nivel diferența este făcută de experiența jucătorilor”

285
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU Dunărea de Jos a pierdut, scor 2-0, jocul cu cei de la Oțelul din etapa a II-a Liga a III-a, cu ambele goluri marcate de experimentatul Marius Matei. La finalul jocului Cătălin Savu, antrenorul studenților, a declarat că la nivelul campionatului Ligii a III-a diferența este făcută de experiența jucătorilor.

”Rezultatul nu ne mulțumește, dar astăzi am fost învinși de un singur jucător. Până când a fost eliminat juniorul nostru, Ivașcu, 80 de minute am fost egali Oțelului, dacă nu o idee peste. Și la 0-0 și la 1-0 am avut ocazii cu porta goală. Asta face diferența la acest nivel, experiența jucătorilor. Noi încă nu am reușit să depășim acea barieră sau acea mentalitate de Liga a 4. Le-am și spus jucătorilor în Liga a IV-a aveam 10-15 ocazii, dădeam 5-6 goluri era totul frumos. Ei la Liga a III-a din două-trei ocazii trebuie să înscrii măcar o dată, dar cu toate astea sunt mândru de jucătorii mei au făcut o bună reclamă fotbalului. Jocul nostru a fost consistent, nu am avut din păcate consistență și în fața porții”, a spus Cătălin Savu.

După două etape din Liga a III-a CSU Dunărea de Jos este pe locul 13 în clasamentul seriei I cu un punct. În etapa a III-a studenții vor juca pe teren propriu cu Știința Miroslava.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal