Cătălin Savu: ”Nu depunem armele!”

229
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU Dunărea de Jos a pierdut, scor 2-4 (1-1), meciul de pe Portul Roșu cu FC Botoșani 2 din etapa a V-a, Liga a III-a. Antrenorul studenților, Cătălin Savu, a declarat l finalul jocului că echipa s-a putea mai mult, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul.

”Categoric se putea mai mult, cred că au fost cele mai bune 30 de minute ale noastre, în care am ratat, chiar și singur cu portarul. Încă o dată s-a dovedit că jucătorii nu au experiența necesară. Într-o fază care nu anunța nimic, în loc să rupem jocul la mijlocul terenului am luat primul gol, apoi am avut momentul de cădere din repriza a doua. Ne-am pierdut în repriza a doua, ei au început mai bine, dar când ai ocazii și ratezi și singur cu portarul și ai 4-5-6 ocazii clare și nu reușești să marchezi și ești și visător în apărare, e greu să facă față unei astfel de competiție”, a spus Cătălin Savu.

Chiar dacă startul de sezon este sub așteptări, două puncte în cinci jocuri, tehnicianul formației gălățene a declarat că echipa universitară va lupta în continuare pentru îndeplinirea obiectivului.

”Ăștia sunt jucătorii, mergem mai departe, cu Botoșani 2 ne-au lipsit trei titulari, Mațoianu, Chiriac și Ivașcu, junior de-al nostru, după ce că suntem subțiri numeric suntem și valoric, mergem înainte, nu depunem armele”, a spus Cătălin Savu.

CSU Dunărea de Jos este pe locul 15, din 16 în serie, cu două puncte, golaveraj 4-9. Pentru studenți urmează meciul de pe terenul celor de la Ozana Târgu Neamț, vineri, 27 septembrie, de la ora 17.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal