Cătălin Savu: ”Trebuia să câștigăm, nu avem forță în atac”

232

CSU Dunărea de Jos a câștigat primul punct din deplasare în etapa a VI-a din Liga a III-a. Formația gălățeană a remizat, scor 1-1, pe terenul celor de la Ozana Târgu Neamț, deși la pauză studenții au intrat în avantaj, 1-0.

Cătălin Savu, antrenorul studenților, ne-a declarat la finalul jocului că echipa pe care o conduce trebuia să câștige toate punctele la Târgu Neamț.

În meciul cu Ozana trebuia să câștigăm, dar la fel ca în precedentele jocuri nu avem forță în atac. Scorul trebuia să fie 3-1, 4-2, 2-1, pentru noi, dacă ne raportăm la ocaziile avute.

La finalul jocului cei de la Târgu Neamț ne-au felicitat pentru echipă. Erau surprinși că este aceeași echipă cu care am promovat din Liga a IV-a. Dacă aveam experiență în atac azi câștigam cu 3-1, 4-1. Este greu cu mentalitate de Liga a IV-a să joci în Liga a III-a. În Liga a IV-a aveam câte 10-12 ocazii pe meci și marcam de șase-opt ori, aici în Liga a III-a s-au schimbat lucrurile. Este inadmisibil să ai situații tei contra unul sau patru contra doi, nu o dată, de mai multe ori, și să nu fructifici asemenea șanse.

Pot să spun că după meciul de la Târgu Neamț am câștigat doi jucători, este vorba despre portarul Cătălin Enache, (înlocuitorul accidentatului Olaru), și Mihai Ivașcu, dar per ansamblu toată echipa a jucat bine. Una peste alta cu un ochi plâng cu un ochi râd. Am câștigat punct pe terenul echipei care a învins CSM Focșani și a remizat pe terenul celor de la FC Botoșani, echipă din Botoșani care a învins Foresta Suceava în etapa curentă”, ne-a spus Cătălin Savu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal