Cristi Munteanu, apel către autoritățile locale: ”Ajutați Oțelul, în oraș este greu fără Oțelul!”

1588

Fostul portar de legendă al Oțelului, Cristi Munteanu, a fost invitatul ediției a doua a emisiunii Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, 92.4 FM și www.liderfm.ro. Cel supranumit ”Babicu'” a vorbit la Lider Sportiv despre: portarii Oțelului, lotul cu care Oțelul abordează actuala ediție a Ligii 3 sau convingerile sale despre viitorul clubului roș-alb-albastru.

-Cristi, cum caracterizezi evoluția lui Gabriel Ursu, portarul Oțelului a intrat în teren și a apărat o lovitură de la 11 metri?

Știu rezultatul Oțelului de la Bacău, am citit despre meci, a fost un moment de moral, îi va da încredere cu siguranță, meciul următor va juca tot el. Copilul are moral pentru meciul următor și sunt convins că dacă va juca bine în meciul următor și echipa va câștiga sunt convins că va rămâne în poartă până ce va greși sau când va considera antrenorul să-l schimbe.

-Despre celălalt portar, Eduard Preda, ce poți să spui?

Pe Preda îl cunosc de câțiva ani buni, am urmărit meciul de acasă cu studenții de la CSU Dunărea de Jos, în care arată nesiguranță, nu știu ce se întâmplă cu el. Dar, este un portar bun, să nu-i iau calitatea asta, are un moment mai dificil acum, dar chiar dacă a făcut, și face, greșeli este un portar norocos. Când greșește îl scoate echipa, de data asta a greșit și la scos rivalul sau concurentul lui, Gabriel Ursu din lovitură de la 11 metri.

-Ce părere ai de lotul cu care Oțelul abordează Liga a III-a?

-Îmi place de Oțelul, mă uitam pe foaia de joc la meciul cu studenții de la CSU Dunărea de Jos, singurul pe care l-am văzut în acest sezon al lor, mizează pe tineret, este o echipă formată în majoritate din gălățeni și sper să aibă rezultate, sper ca din lotul ăsta să vedem doi-trei jucători căutați de echipa din Liga I.

”Oțelul va scoate din nou oamenii în stradă!”

-Situația financiară nu este chiar cea mai bună!

-Sunt alături de ei cu sufletul sunt convins că și orașul îi susține. Chiar citeam un interviu cu Iulian Apostol, după emisiunea Lider Sportiv, cum că echipa nu este finanțată de aproape un an de zile și chiar aș face un apel către primar, către Consiliul Local din Galați, să nu lase echipa să-i ajute, pentru că în oraș este greu fără Oțelul!

-Cum vezi parcursul echipei de până acum, cu un lot tânăr, cu patru victorii din cinci jocuri?

-Iată că bazinul de selecție al orașului, al județului, funcționează cum am mai spus. În multe intervenții ale mele am susținut că Galațiul are un bazin de selecție cu copii buni, cu care trebuie avut mare grijă. Au început bine, nu au avut cele mai grele meciuri, dar pentru moralul lor este important să aibă victorii pentru că victoriile dau încredere. Trebuie avut grijă cu acești copii, cum să spun, au nevoie de încrederea tuturor, chiar dacă vor pierde, pentru că vor veni și înfrângerile, ei trebuie să fie susținuți în continuare. Oțelul este o echipă frumoasă, tânără și sunt convins ca într-o buna zi Oțelul va scoate din nou oamenii în stradă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal